• "Pra ver a
    banda passar"

    Chico Buarque
    August 21-23, 2017
    Sao Paulo, Brazil
    São Paulo State University (Unesp)

The event

Kytos Summit is the main Kytos Project's event. In addition to a full schedule of technical and social talks, Kytos Summit provides an opportunity for developers, contributors and other interested people to meet in person and work together more closely. The event is a mark point between previous release and the new release to be developed during the next six months.

Here, we will discuss the future of the project as well as which features we will focus our efforts on during the next release cycle.

#sdn

#networking

#opensource

#software

Speakers

Kytos Summit 2017.2

Sérgio Novaes

NCC Scientific Director

Beraldo Leal

Kytos Project Leader

Jerônimo Bezerra

Assistant Director / Chief Network Engineer, FIU/Amlight

Diego Rabatone

Kytos Developer

Marcos Schwarz

R&D Coordinator, RNP

Carlos Eduardo Santos

Kytos Developer

Renan Barbosa

Kytos Developer

Leandro Ciuffo

R&D Manager, RNP

Luciano Ramalho

Technical Principal at ThoughtWorks/"Fluent Python" Book Author

Lucenildo Aquino Júnior

Project analyst at The Brazilian Network Information Center – NIC.br

Lucas Kanashiro

Debian Developer

Kytos Team

Coming soon.

SHARE YOUR KYTOS SUMMIT EXPERIENCE ON INSTRAGRAM AND TWITTER!

#KYTOSSUMMIT     #KYTOSCOMMUNITY

Schedule

8h30
Welcome Coffee (1h)
9h30
Sérgio Novaes
Welcome Session (30m)

Sérgio Novaes

12h00
Lunch (1h30m)
13h30
Jerônimo Bezerra
AmLight: Kytos use case (1h)

Jerônimo Bezerra (AmLight)

14h30
Beraldo Leal
Decentralizing Kytos Platform with Pub&Sub and RPC (1h)

Beraldo Leal (Kytos) and Carlos Eduardo Santos (Kytos)

15h30
Coffee-Break (30m)
16h00
Carlos Eduardo Santos
Integration Tests - Panel Discussion (1h)

Carlos Eduardo Santos (Kytos)

17h00
Closing Session (30m)
09h00
10h00
Renan Barbosa
OpenFlow Protocol Overview (1h)

Renan Barbosa (Kytos)

11h00
Beraldo Leal
SDN Protocols Panel (1h)

Beraldo Leal, Marcos Schwarz, Jerônimo Bezerra, Renan Barbosa

12h00
Lunch (1h30m)
15h30
Coffee-Break (30m)
16h00
Beraldo Leal
Panel: Kytos Chico Features Discussion (1h)

Beraldo Leal (Kytos), Carlos Eduardo Santos (Kytos), Diego Rabatone (Kytos)

17h00
Closing Session (30m)
9h00
Panel: Blueprint review and draft (1h)
10h00
Lucas Kanashiro
Debian Packaging (1h)

Lucas Kanashiro (Debian)

12h00
Lunch (1h30m)
13h30
HandsOn: Kytos NApps Development (2h)
15h30
Coffee-Break (30m)
16h00
HandsOn: Kytos Tests Development (2h)
18h00
Closing Dinner

Sponsors

Platinum sponsors

  

Partners

Where:

São Paulo State University (Unesp)
Rua Jornalista Aloysio Biondi, 120
Bldg II - Ground Floor
01140-151 - Sao Paulo, SP - Brazil

Parking
Rua Dr. Bento Teobaldo Ferraz, 271


Visit our Attendee Guide